06 14 42 46 79 info@betermetyoga.nl

Yoga één op één 

Ga je voor maatwerk en wil je één op één yogales volgen, dat kan. Na een kennismaking spreken we lesdoelen af en ontwikkel ik lesstof en oefeningen voor jou op maat. Hierbij maak ik een combinatie van fysieke inspanning met een mentale ontspanning. De ademhaling speelt een belangrijke rol.

Tijdens de lessen zul je leren volledig ‘in het moment’ te zijn. De yogalessen worden gegeven vanuit een holistische kijk op het lichaam. Dat wil zeggen dat we kijken naar lichaam en geest als geheel en niet als losse onderdelen.

Samen maakt het je sterk. Maar wel met nuchterheid en realisme. Ik wil voorkomen dat yoga als zweverig wordt ervaren.

De les kost 55 euro en duurt 1 uur.  Je bent welkom in de studio van mijn huis. Neem met mij contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze vorm is ook uitermate geschikt voor yogadocenten.

Yoga is sterk en lenig worden in lichaam én geest.