06 14 42 46 79

Yogatherapie

Yogatherapie kan interessant zijn op weg naar herstel bij beperkingen, na ziekte of een ernstige blessure. Of tijdens behandelingen in het ziekenhuis. Het doel kan dan zijn dat je het  vertrouwen in je lichaam terug krijgt, of dat je je weer beter kunt bewegen. Het kan zeker ook de pijn verminderen.

Yogatherapie kan jou helpen om meer in balans te komen en meer tevredenheid met jezelf te krijgen. Als je niet lekker in je vel zit of je kan niet goed slapen, kan yogatherapie ook een uitkomst zijn.

Yogatherapie is maatwerk. Ik maak eerst kennis met je om je persoonlijke situatie te bespreken en analyseren. Op basis daarvan spreken we lesdoelen af en ontwikkel ik lesstof en oefeningen voor jou op maat. Mijn aanpak is holistisch, wat betekent dat je de gehele mens in ogenschouw neemt bij het behandelen van de klacht. 

Naast mijn kennis van de yoga, gebruik ik mijn jarenlange ervaring als erkend fysiotherapeut. Ik zet  daar waar nodig massagetechnieken in, om je sneller van je klachten af te helpen. 

De kosten zijn 40 euro per les bij mij thuis. 

Neem met mij contact op voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.